Menu

Menu od 20.5. – 24.5. 2019

Pondělí: 0,33l Vývar s kapáním (1,3,7)
1. 2ks Kuřecí křídla na medu, brambor (7)
2. 250g Zapékané palačinky se špenátem a mozzarellou (1,3,7)

Úterý: 0,33l Chřestová (1,7)
1. 120g Plovdivské maso, těstoviny (1,3,7)
2. 1ks Vařené vejce, koprová omáčka, brambor (1,3,7)

Středa: 0,33l Bramborová (1)
1. 120g Domažlické vepřové ragú, rýže (1,7)
2. 250g Indické rizoto se zeleninou (7)

Čtvrtek: 0,33l Kulajda (1,3,7)
1. 100g Jelítko, kyselé zelí, brambor (1)
2. 250g Lasagne s mletým masem a rajčaty (1,3,7)

Pátek: 0,33l Boršč 
1. 120g Plíčka na smetaně, houskový knedlík (1,3,7)
2. 250g Pirohy s tvarohem, máslem a cukrem (1,3,7)

Cena menu včetně polévky 95Kč